banner913
banner932
banner1012

Mannaş: Futbolcular esir değildir

banner1020

Evren Mannaş, “Futbolcular esir değildir. Emeklerinin karşılığını da almalıdırlar. Futbolda sözleşmeli sistem olmalıdır. Bu konuda da Futbolcular Derneğine de büyük iş düşüyor.” açıklamasını yaptı

banner974
Mannaş: Futbolcular esir değildir

banner971

K-PET Süper Lig ekibi Hamitköy'ün kulüp başkanı Evren Mannaş, futbolcu sözleşmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Evren Mannaş'ın açıklaması şöyle:

"Futbolcusuna veremeyeceği maaşının sözünü veren kulüpler sözleşme istemezler. Ama anlaştığı parayı futbolcuya veren kulüpler sözleşmeden kaçmazlar. Bu nedenle de futbolumuzda sözleşme olmalıdır.

Futbolda sözleşmeli sistem olmalıdır. Bu noktada da Futbolcular Derneğinin de yeniden faaliyete geçmesine çok sevindim. Bu dönemde yeniden faaliyete geçen Futbolcular Derneğine de büyük iş düşüyor. Sözleşmeli sistem için gerekli girişimleri yapmalıdırlar.

Futbolcular esir değildir.Sonuçta futbolcular işinden, okulundan ödün vererek antrenmanlara – maçlara çıkmaktadırlar. Emeklerinin karşılığını da almalıdırlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.