banner913
banner932
banner1012

"Liglerin statüleri değişmeli"

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği yönetim kurulu üyesi, Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan, liglerin statülerinin değişmesi konusunda önerilerde bulundu

banner974
"Liglerin statüleri değişmeli"

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği yönetim kurulu üyesi, Dörtyol teknik direktörü Ahmet Ogan, korona virüs nedeniyle liglerin uzun süreli durması sonrasında çeşitli önerilerde ve değerlendirmelerde bulundu.

Liglerin statülerinin değişmesi konusunda önerilerde bulunan Ahmet Ogan’ın değerlendirmeleri şöyle:

“Futbol liglerimizin statüleri konusunda daha öncede yazdığım ve söylediğim gibi, Süper Lig 14, 1. Lig 12 ve 2. Lig 10 takımlı olarak, play-off ve play-out sistemli olarak oynatılmalıdır. BTM Ligi tek lig olarak yapılmalıdır.

U21 Liginde oynayan oyuncular o ligde oynamayı tercih ettiğinden dolayı (Genç takımda çalışan antrenörlerin de işine geliyor.) 21 yaş altı futbolcu A takımlarda zorunlu olarak konuldu. U19 Ligine dönüldüğü zaman farklı sonuçlar da azalacaktır.

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği bu ve buna benzer bir çok konuda çalışmasını tamamlamıştır. Bu yaşanan salgın vakası sonrasında kısmet olursa Futbol Federasyonuna değişim bildirgesini sunacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.