banner913
banner932
banner1012

Lider, rahat turladı

banner1020

Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Mustafa Hacıali Yılmazköy’ü 4-1 yenerek adını bir üst tura yazdırdı

banner974
Lider, rahat turladı

banner971
Yer: Yılmazköy Mustafa Üçöz Stadı 
Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Sertan Alkın, Rüya Sakallı 
M. Hacı Ali yılmazköy: Yağış(Hüseyin), Ersal, Özner, Enes(M.İnce), Umut, Arif, Muhammed(Ceren), Saadettin, Önder(Mehmet)Berkay(Erhan)Chrislin Diamonke 
Mağusa Türk Gücü: Ufuk(Ferhat), Lawrence, M. Gürlü, Yusuf, Issac, Ünal, M. Erol, E. Özşın(Deniz), M.Salk,Uğur(Baran), M.Yaşınses(Nehir) 
Goller: Dk. 80 Ceren(M. Hacı Ali Yılmazköy) Dk. 20 M.Salk, dk. 40 Ünal(pen), dk. 59 E. Özsin, dk. 61 Uğur(Mağusa Türk Gücü) 
 
Northerland Kıbrıs Kupası ilk maçında M.Hacıali Yılmazköy ile Mağusa Türk Gücü mücadelesinde kazanan Mağusa Türk Gücü oldu ve bir üst tura yükselen takım oldu. 
Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Yılmazköy’ü rahat bir oyun sonrasında 4-1 mağlup ederek adını 2. Tura yazdırdı.
Mağusa Türk Gücü’ne galibiyeti getiren golleri 20. Dakikada Mustafa Salk, 40. Dakikada penaltından Ünal, 59. dakikada Emre Özsin ve 61. dakikada Uğur atarken Yılmazköy’ün tek golünü ise 80.dakikada Cerenattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.