banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’da sessiz gece

banner1020

China Bazaar Gençlik Gücü ile Çetinkaya arasında Atatürk Stadı’nda oynanan 9. Haftanın kapanış maçı başladığı gibi 0 – 0 tamamlandı

banner974
Lefkoşa’da sessiz gece

banner971
AKSA Süper Ligin 9. Haftasının kapanış maçında China Bazaar Gençlik Gücü, Çetinkaya’yı konuk etti. Emre Öztaşlı’nın yönettiği karşılaşmanın ilk devresinde China Bazaar Gençlik Gücü forveti Mashumba’nın net pozisyonu değerlendirememesi sonucunda devre 0 – 0 sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci devresinde daha hareketli bir futbol oynansa da taraflar gol atamadılar. Çetinkaya son anlarda yakaladığı 2 pozisyonda gole ulaşamadı. Cemal’ın direkten dönen topu ve Özgür’ün net pozisyonu kaçırması sonunda maç 0 – 0 tamamlandı.
Bu sonucunda ardından China Bazaar Gençlik Gücü 8 puanla 10. sırada kalırken, Çetinkaya ise 5 puana yükselirken ligin dibinde kalmaya devam etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.