banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa Kupası şampiyonu Yenicami

banner1020

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile işbirliğinde organize ettiği Lefkoşa Kupası’nda Küçük Kaymaklı’yı 1-0 yenen Yenicami şampiyon oldu

banner974
Lefkoşa Kupası şampiyonu Yenicami

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile işbirliği çerçevesinde organize ettiği Lefkoşa Kupası’nda şampiyon Yenicami oldu.
Lefkoşa Atatürk Stadı’nda ışıklar altında oynanan final maçında K.Kaymaklı’yı 1-0 yenen Yenicami kupanın sahibi oldu.İki takım seyircisinin büyük ilgi gösterdiği final maçını LTB Başkanı Mehmet Harmancı, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFF Başkan Vekili ve LTB Meclis Üyesi Oktay Çocuk, LTB Meclis Üyeleri Çelen Çağansoy, Levent Çıraklı ve Mehmet Manavoğlu takip edenler arasında yer aldı.
İlk devresi golsüz tamamlanan çekişmeli maçın ikinci yarısında Yenicami, Asrın Paşa’nın golü ile öne geçti ve bu üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürerek kupaya uzanan ekip oldu.
Ödüller verildi
Maç sonunda düzenlenen ödül göreninde sponsorlar Başman Group, Atakom Ltd, Elite Hospital ve Temedya’ya teşekkür belgesi verilirken, maçın hakemlerine teşekkür belgelerini LTB Meclis Üyesi Çelen Çağansoy takdim etti. Kupayı ikinci tamamlayan K.Kaymaklı kaptanı Arda Aşina’ya kupayı KTFF Başkan Vekili Oktay Çocuk verdi. LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na teşekkür plaketi sundu.

Maçın oyuncusu Asrın Paşa, turnuvanın oyuncusu Mehmet Ali İlkbahar
Final maçının en iyi oyuncusu seçilen Yenicami’nin golünü atan Asrın Paşa motivasyon ödülünü LTB Meclis Üyesi Levent Çıraklı’nın elinden aldı.
Turnuva boyunca gösterdiği başarılı futbolla turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Yenicami savunma oyuncusu Mehmet Ali İlkbahar’a Başman Group’tan 1.000 TL’lik hediye çekini LTB Başkanı Mehemt Harmancı, başarı plaketini ise Spor Dairesi Bölge Amiri Sertaç Karalım sundu.

Şampiyon Yenicami büyük sevinç yaşadı
Ödül töreninin sonunda Yenicami oyuncularına madalyaları sunulurken, şampiyonluk kupasını LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu takdim etti. Kaptan Emre kupayı kaldırırken Yenicami oyuncuları büyük sevinç yaşadılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.