banner913
banner932
banner1012

Lefke’de ikinci Çerkez dönemi

banner1020

Teknik direktör Kemal Yürekli ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Lefke geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde takımı çalıştıran Çağan Çerkez’le yeniden anlaştı

banner974
Lefke’de ikinci Çerkez dönemi

banner971
AKSA Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü, hafta sonu yollarını ayırdığı teknik direktör Kemal Yürekli’nin ardından geçtiğimiz yıl da takımda görev yapan Çağan Çerkez ile anlaşma sağladı.
Çağan Çerkez ile yapılan görüşme sonrasında genç teknik adam ile el sıkışıldı. Sezon başında Birinci Lig ekiplerinden Miracle Karşıyaka’da görev yapan ve bu görenden ikinci haftanın ardından ayrılan Çerkez, 2021-22 sezonunun ikinci yarısında da Lefke’de görev yapmıştı.
Lefke’de alınan kötü sonuçların ardından hafta sonu teknik direktör Kemal Yürekli ile yapılan görüşme sonrasında yolların ayrılması kararlaştırılmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.