banner913
banner932
banner1012

Kumyalı’da hedef, hedefe varmak

banner1020

Geçtiğimiz sezon son anda BTM Birinci Lige çıkma şansını yitiren Kumyalı, yeni sezonda BTM Birinci Lige çıkma hedefine ulaşmak istiyor

banner974
Kumyalı’da hedef, hedefe varmak

banner971

Bakanlar Kurulu’nun antrenmanlara başlama izni vermesinden sonra BTM İkinci Ligekiplerinden Kumyalı da antrenmanlarınabaşladı. Geçtiğimiz sezon son anda BTM Birinci Lige çıkma şansını yitiren kırmızı siyahlılar, yeni sezonda BTM Birinci Lige çıkma hedeflerine ulaşmayı hedefleyecekler.

Yoğun bir tempo içerisinde Kamil Ergenekon yönetiminde çalışmaya başlayan Kumyalı’da, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun koyduğu kurallara göre antrenmanlar yapılıyor.

Sekizer kişilik gruplar halinde antrenman yapan Kumyalı futbolcuları, kros çalışmaları ile başlayan antrenmanlarını sürdürürlerken, BTM İkinci Ligin başlama tarihinin açıklanmasını bekliyorlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.