banner913
banner932
banner1012

KTSYD,Tüzel’i onurlandıracak

banner1020

KTSYD, Ahmed Sami Topcan Üstün Hizmet Ödülü’nü sporumuza futbolcu, antrenör ve kulüp başkanı olarak hizmetler verip başarılar elde eden Nurettin Tüzel’e verecek

banner974
KTSYD,Tüzel’i onurlandıracak

banner971
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), 28 Haziran Pazartesi günü düzenleyeceği, derneğin aynı zamanda 38’nci kuruluş yıldönümü olan Onur Gecesi’nde bir ödül daha vermeyi kararlaştırdı.
Daha önce uluslararası alanda elde ettikleri başarılardan dolayı Erten Gazi, Merve Çelebi, Buse Savaşkan ile Zeka Özteknik Özel Ödülü’nü Taygun Artan Özcihan’a takdim edecek olan KTSYD, Ahmed Sami Topcan Üstün Hizmet Ödülü’nü sporumuza futbolcu, antrenör ve kulüp başkanı olarak önemli hizmetler vererek başarılar elde eden Nurettin Tüzel’e verecek.
Tüzel 30 yıla yakın öğretmenlik, teknik direktörlük görevlerinin yanı sıra ülke futboluna 25 yıla yakın kulüp başkanı olarak hizmet verdi.
Tüzel, Vadili’de başkan ve antrenör olarak başarılar yakalarken, özellikle Akıncılar ile antrenör olarak önemli bir başarı olan Birinci Lig şampiyonluğu başarısı yaşadı, ülke sporuna sporcular kazandırdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.