banner913
banner932
banner1012

KTFF'den Kıbrıslı Türk futbolcu Zehra Borazancı'ya tebrik

banner1020

KTFF başkanı Sertoğlu, Türkiye Kadınlar Ligi'nde şampiyon olan Gaziantep ALG Spor'un Kıbrıslı Türk futbolcusu Zehra Borazancı’yı kutladı

banner974
KTFF'den Kıbrıslı Türk futbolcu Zehra Borazancı'ya tebrik

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye Kadınlar Ligi'nde şampiyon olan Gaziantep ALG Spor'un Kıbrıslı Türk futbolcusu Zehra Borazancı için tebrik mesajı yayınladı.
Mesaj şöyle;
"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen 2021-2022 sezonu Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin finalinde Wulfz Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenen Gaziantep ALG Spor, sezonu şampiyon olarak tamamladı. Uzun yıllardır ülkemizi Türkiye’de gururla temsil eden ve ALG Spor forması giyen Kıbrıslı Türk futbolcu Zehra Borazancı da bizi bir kez daha gururlandırmıştır. Zehra’nın Türkiye’deki profesyonel yaşama ayak uydurması ve takımının şampiyonluğunda ortaya koyduğu katkılar, Kıbrıs Türk sporcusunun fırsat verildiğinde neler başarabileceğinin göstergesidir. Bu bağlamda başta Zehra Borazancı olmak üzere, ALG Spor takımını şampiyonluklarından dolayı tebrik ederiz."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.