banner913
banner932
banner1012

Korbay:Geriye gidiyoruz

banner1020

Berkem Korbay, “Kötü yönetimlerden dolayı sahalarımız adeta tarla oldu.Spor Bakanlığı olmadığı sürece de durum değişmeyecektir.İleriye değil geriye gidiyoruz.” açıklamasını yaptı

banner974
Korbay:Geriye gidiyoruz

banner971
Burak KARABACAK
Futbolcular Derneği başkanı BerkemKorbay, futbol sahalarının zeminlerinde yaşanan sorunlara tepki gösterdi.
BerkemKorbay’ın açıklaması şöyle:
“Uzun zamandır Spor Dairesinde sorumluların kötü yönetimlerinden dolayı sahalarımız adeta tarla oldu.
En son bir şeyler yapmaya çalışan Spor Dairesimüdürü sevgili Hüseyin Cahitoğlu'ydu. Girne gibi gözde bir ilçede durumun içler acısı olması dinlenecek hiçbir bahaneyi kaldırmaz. Spor bakanlığı olmadığı sürece de durum değişmeyecektir. Ekol denilen sahalarımıza eşinizle gittiğiniz zaman bu insanları tuvaletlerine hangi yüzle sokuyorsunuz.
İleriye değil geriye gidiyoruz. Sporsuz bir şehir nelere sebebiyet verir biliyorsunuz. Takipte kalacağım. Bu rezalet durum için şimdi veya Ocak’tan sonra düzelme olmazsa her gün mide bulandıracağım.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.