banner913
banner932
banner1012

Konyaspor İstanbul'da farka gitti: 0-4

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 4-0 yenen Arabam.com Konyaspor, bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Ligin yeni ekibi İstanbulspor ise üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı

banner974
Konyaspor İstanbul'da farka gitti: 0-4

banner971
Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede konuk Arabam.com Konyaspor, Endri Cekici'nin 29. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlılar 45. dakikada Muhammet Demir'in penaltıdan attığı golle soyunma odasına 2-0 üstün gitti.
Konyaspor, 56'da Mehmet Yeşil'in kendi kalesine attığı golle farkı 3'e çıkardı: 0-3
69. dakikada bir penaltı daha kazanan deplasman ekibi Arabam.com Konyaspor, atışı Guilherme Sitya ile golle çevirdi: 0-4
Kalan sürede başka gol olmadı ve Konyaspor, sahadan 4-0 galip ayrıldı. 
Bu sonuçla ligde ilk galibiyetini alan Konyaspor, puanını 5'e çıkardı. Ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor ise üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-siyahlılar, bu sezon çıktığı Süper Lig'de henüz gol sevinci de yaşamadı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.