banner913
banner932
banner1012

Köksal: Çocukların mutluluğundan, mutlu oldum

banner1020

Tayfun Köksal, başlatılan akademi çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunurken, “Ben çocukların mutluluğunu görmekten gerçekten çok mutlu oldum. Onların sayesinde ilk günkü heyecanımı geri kazandım.” ifadelerini kullandı

banner974
Köksal: Çocukların mutluluğundan, mutlu oldum

banner971
BTM Birinci Lig kulüplerinden1461 İskele Trabzonspor’un kulüp başkanı Tayfun Köksal, pandemi arasından sonra yeniden başlatılan akademi çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tayfun Köksal’ın açıklaması şöyle:
“Uzun zamandan sonra akademi çalışmalarımıza başladık.Özellikle çocuklarımızın futbol özlemi gözlerinden okunuyordu.
AkademimizdeU6, U8, U10, U12, U15 ve U17 gruplarında toplam 82 çocuk eğitim görüyor.Ben onların mutluluğunu görmekten gerçekten çok mutlu oldum.Onların sayesinde ilk günkü heyecanımı geri kazandım.
Severek yaptığım bu işi çocuklar bana gerçekten bir kezdaha sevdirdiler. Bizler akademi komitesi ve yönetim kurulu olarak bu çocuklar için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Çocuklarımızı en iyi şekilde eğiten Zafer Kuş hocamıza da teşekkür ederim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.