banner913
banner932
banner1012

Kenan'ı Süper Lig’e, Sakallı hazırladı

banner1020

Kenan Özer, tatil için bulunduğu Kıbrıs 'ta bireysel antrenmanlarını TRX koçu Mustafa Sakallı eşliğinde yaparak yeni sezon öncesi güç depoladı

banner974
Kenan'ı Süper Lig’e, Sakallı hazırladı

banner971

Ankaragücü forması altında yeni sezonda Türkiye Süper Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Kenan Özer, tatil için bulunduğu Kıbrıs 'ta bireysel antrenmanlarını TRX koçu Mustafa Sakallı eşliğinde yaptı.

Mustafa Sakallı, Kenan ile yaptığı antrenmanlarla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Geçtiğimiz günlerde bu yıl Türkiye Süper Ligi'nde yer alacak olan Ankaragücü futbolcusu Kenan Özer'le onu sezon öncesine hazırlamak için bire bir çalışma fırsatı buldum. Her gün yaptığımız antrenmanlarda onun ne kadar kararlı, tutkulu ve disiplinli olduğunu gördüm. Böyle istekli sporcularla çalışmak her eğitmenin rüyasıdır. İlk adımlarını beraber çıktığımız bu uzun yolda umarım her şey gönlünce olur. İnşallah Kenan için sakatlıksız başarılı bir sezon olur. Bol şans Kenan Özer."

banner979

Etiketler; #Kenan Özer #TRX
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.