banner913
banner932
banner1012

Kayserispor tur biletini uzatmada kaptı

banner1020

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fraport TAV Antalyaspor, YukatelKayserispor'u ağırladı. Normal süresi golsüz biten ve uzatmalara giden mücadelexyi 2-0 kazanan son finalist Kayserispor, adını çeyrek finale yazdırdı

banner974
Kayserispor tur biletini uzatmada kaptı

banner971
Tek maç eleme usulüne göre oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fraport TAV Antalyaspor ile YukatelKayserispor, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.
Mücadelenin normal süresi golsüz sona erdi ve 15'şer dakikalık uzatmalara geçildi.
Çağdaş Atan yönetimindeki konuk YukatelKayserispor, 105. dakikada MiguelCardoso ile 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılı ekip, 119. dakikada genç oyuncusu Ethem Balcı ile farkı 2'ye çıkardı.
Kalan sürede skor değişmedi ve sahadan 2-0 üstün ayrılan dev kupanın son finalisti YukatelKayserispor, çeyrek final biletini cebine koydu.
Süper Lig'de de kötü günler geçiren Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor, turnuvaya evinde veda etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.