banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı,Karadağ’ı transit geçti

banner1020

Küçük Kaymaklı ligimizin en zor deplasmanlarından olan Lefke Karadağ deplasmanından 2-0’lık net bir galibiyetle döndü. Maçın yıldızlarından olan Felix ve Özgür K.Kaymaklı’ya galibiyeti getiren golleri attılar.

banner974
Kaymaklı,Karadağ’ı transit geçti

banner971
Stadyum: Lefke 16 Ağustos Stadı
Hakemler:  Ali Özer, Emre Çevikdal, Necmi Bulut
Lefke: Mehmet Özeralp, Kasım, Semih, Yılmaz Şipal, Hermann, Yılmaz Çetin (Dk.46 Kemal), Mustafa (Dk.Mehmet Toros), Armstrong, Yakup, Kaan, Rahmi    
K.Kaymaklı:  Raif, Mehmet Kaygısız (Dk.55 Sena),Mikail, Tuğrul (Dk.80 Mehmet Koyuncu), Muhammet, Çağlar (Dk.80 Hasan Çakır), Muhammed Uçar, Felix, Özgür (Dk.62 Agit), Bahadır, Gökhan
Goller:  Dk.32 Özgür,  Dk.88 Felix (K.Kaymaklı)
 
Niyazi ERGÜLEN
AKSA Süper Ligde Küçük Kaymaklı ligimizin en zor deplasmanlarından olan Lefke Karadağ deplasmanından 2-0’lık net bir galibiyetle döndü.
Maçın yıldızlarından olan Felix ve Özgü, Küçük Kaymaklı’ya galibiyeti getiren golleri attılar. Küçük Kaymaklı bu karşılaşma sonrasında ligdeki ilk galibiyetini alırken; 4 puana yükseldi. Lefke ise ikinci hafta sonunda mağlubiyetle tanışırken, 3 puanda kaldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.