banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı tek attı

banner1020

Küçük Kaymaklı zaman zaman gergin anların da yaşandığı maçta Gençlik Gücü’nü tek golle mağlup ederken, maçın oyuncusu Küçük Kaymaklı’dan Asrın Çeribaşı seçildi

banner974
Kaymaklı tek attı

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile işbirliği çerçevesinde organize ettiği Lefkoşa Kupası’nda açılış maçı ile heyecan başladı.
6 Lefkoşa kulübünün A2 takımlarının yer aldığı turnuvanın açılışı Ortaköy Stadı’nda yapıldı. Gençlik Gücü ile Küçük Kaymaklı maçı öncesinde başlangıç vuruşunu LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yaptı.
Turnuvanın ilk maçında karşı karşıya gelen Gençlik Gücü ile Küçük Kaymaklı gençleri kıyasıya bir mücadele sergiledi. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı maçı Bartuğ Çakır’ın golü ile 1-0 kazanan Küçük Kaymaklı, yarı finalde Hamitköy’ün rakibi oldu.
Maçın en iyi oyuncusu seçilen Küçük Kaymaklı’dan Asrın Çeribaşı’na motivasyon ödülünü LTB Başkanı Mehmet Harmancı takdim etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.