banner913
banner932
banner1012

Kasım: Biz de insanız

banner1020

Kasım Tağman, “Ama 2 ay evde oturmuş bir futbolcu, 40 derece sıcaklıkta, 1 ayda maçlara nasıl hazırlanacak? Biz de insanız. Bize 40 derece sıcaklıkta futbol oynatacaklar. Gerçekten yazıktır.” açıklamasını yaptı

banner974
Kasım: Biz de insanız

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Futbolumuzun önemli golcülerinden, Lefke’nin kaptanı Kasım Tağman, sezonun kalan 8 maçının oldukça sıcak havalarda oynatılacak olmasına büyük tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kasım Tağman’ın açıklamaları şöyle:

“Ne desem bilemedim. Yazılanları çizilenleri izlerken gerçekten hayranlıkla takip ederim. Ama 2 ay evde oturmuş bir futbolcu, 40 derece sıcaklıkta, 1 ayda maçlara nasıl hazırlanacak? Bu sıcaklarda kimse hızlı yürümek de istemez oynamak da istemez.

Oynama ısrarının sebebi nedir? UEFA baskısı varken iklim şartlarından ve UEFA’nın kriterlerinikarşılayamayacağından lig iptal edilirken,böyle baskısı olmayan biz ısrarla oynatma peşindeyiz. Tamam anlarım büyük yatırımlar var. Büyük paralar harcandı. Ama bu saatten sonra hangi şampiyonluğun tadı olacak? Tribünde kim rahat olacak? Kim yan yana gelip bağırabilecek. Maske ve eldivenle kupa kaldırılacak.

Böyle bir şey olabileceğini kimse tahmin edemezdi. Yüz yılda bir olabilen olay bizi buldu. Yapacak bir şey yok ama biz de insanız.İnat uğruna bize 40 derece sıcaklıkta futbol oynatacaklar.Gerçekten yazıktır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.