banner913
banner932
banner1012

Karşıyaka ikinci devrede açıldı

banner1020

Karşıyaka kalecisi Mustafa Dağman ile babası Yalova yeni teknik direktörü Derviş Dağman’ı karşı karşıya getiren maçtan Mustafa’nın takımı Karşıyaka galip ayrıldı

banner974
Karşıyaka ikinci devrede açıldı

banner971
Stadyum:Karşıyaka Ergin Şahdur Stadı
Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Özal Çağlayan, İbrahim Katmer
Karşıyaka: Mustafa Dağman, Mehmet Gürpınar, Saydam, Tahir (Dk.85 Ertu), Esin (Dk.90 Bayram), Arda, Sezer (Dk.90 Çağrı), Olgun, Hüseyin Konyalıoğlu, Aykan, Güvenç (Dk.77 Bayram)
Yalova:  Sercan, Ahmet Hasan (Dk.80 İbrahim), Hasip, Hakan Demir, Selçuk (Dk.89 Refik), Mehmet Kum, Yasin Bitik, Sergülen, Civan, Eyüp (Dk.60 Şenol), Özcan
Goller: 57.Dk Güvenç, 83.Dk Saydam, 90.Dk Arda
 
AKSA Birinci Lig'de zirve mücadelesi veren Karşıyaka kendi evinde orta sıralarda yer alan Yalova'yı konuk etti. Karşılaşma ev sahibi Karşıyaka'nın 3-0 üstünlüğünde noktalandı.
Karşılaşmada yeşil beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri Güvenç Sakallıoğlu, Saydam Soy ve Arda Olagoke kaydetti. Yalova ise yeni teknik direktörü Derviş Dağman yönetiminde çıktığı ilk maçı kaybetti.
Maçın ilk devresinde her 2 takım da gol atamazken, devre 0 – 0 sona erdi. İkinci devreye çok etkili başlayan Karşıyaka oyunu rakip yarı alana yıktı.
Takımın golcüsü Güvenç gol kapısını açarken, skoru 1 – 0 yaptı. Son bölümde yüklenen rakibi karşısında etkili ayakları ile goller buldu. 83’te Saydam skoru 2 – 0 yaparken, son anlarda Arda Olagoke ise skoru belirledi. 3 – 0
Bu sonuçla Karşıyaka puanını 23'e yükseltirken, Yalova 12 puanda kaldı. Ligde 12.haftada Karşıyaka, lider Larnaka Gençler Birliği deplasmanına konuk olurken, Yalova da kendi evinde Dörtyol'u ağırlayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.