banner913
banner932
banner1012

Karadeniz 61, Spor Dairesine tepkili

banner1020

Karadeniz 61 Spor Birliği’nin sahasındaki çimlendirme çalışmaları devam ederken, Spor Dairesinin kulübe çalışmalarında katkı yapmamasına, tepki gösterildi

banner974
Karadeniz 61, Spor Dairesine tepkili

banner971
BTM İkinci Lig kulüplerinden Karadeniz 61 Spor Birliği’nin sahasındaki çimlendirme çalışmaları devam ediyor.
Kaplıca Sahasına taşınan kumlar da saha zeminine dağıtılmaya başlanırken, özellikle Spor Dairesinin kulübe çalışmalarında katkı yapmamasına sitem eden Karadeniz 61 Spor Birliği’nden şu açıklama yapıldı:
“Bu zamana kadar kapısına gidip veya arayarak yardım istediğimiz ve destek verenlere çok teşekkür ederiz.
Başta bölgemize özelde Kaplıca köyüne futbol turizmine ve gençliğin çim saha hayaline adım adım yaklaşıyoruz. Bize yapılan her kuruşta bu sahada emekleri olanlara selam olsun. Ama kapısına gittiğimiz Spor Dairesine veya arayarak yardım istediğimiz birçok iş adamından aldığımız sözlerini tutmayan ve bize değer vermeyenleri de biliyoruz.
Gerçekten biraz destek vermek bu kadar zormuydu? Sizler için küçük bedeller bizim için çok büyük işlere imza atmamızı sağlayacaktı. Halen daha maddi desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Umarız ilerleyen günlerde destek verenler devam eder.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.