banner913
banner932
banner1012

Kaptan Aziz, Avusturalya’nın başında

banner1020

Kıbrıslı Türk futbolcu Aziz Behiç, Avusturalya Milli Takımının Kore ile oynadığı maçta sahaya, Avusturalya kaptanı olarak çıktı

banner974
Kaptan Aziz, Avusturalya’nın başında

banner971

Soydan SAKALLI

Kıbrıslı Türk futbolcu Aziz Behiç, Avusturalya Milli Takımının Kore ile yaptığı dostluk maçında Avusturalya kaptanı olarak sahaya çıktı.

Yıllardır Avustralya Milli Takımında forma giyen başarılı sol kanat futbolcusu Aziz Behiç, Kore'de Cuma akşamı oynanan Kore - Avustralya maçında kaptan olarak sahaya çıktı. Maçı Kore 76. dakikada Eui Jo Hwang’ın attığı golle 1-0 kazandı.

Bursaspor ve PSV Eindhoven'de oynamış olan 28 yaşındaki Mağusa kökenli Kıbrıslı Türk futbolcu, yeni sezon öncesinde Başakşehir'e transfer olmuştu. Aziz Behiç, 2018 Dünya Kupasında da Avustralya forması giymişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.