BTM İkinci Lig kulüplerindenKaradeniz 61 Spor Kulübünde Metin Genç başkanlığındaki yönetim kurulunun başlattığı Kaplıca Sahasını çimlendirme çalışmalarında, çim ekimi aşamasına gelindi.
Karadeniz 61 Spor Kulübü,futbol sahasının çim yapımında,iz elementli ve humik asitli gübreleri kullanırken, Kaplıca Sahasına ekilecek çimler de hazırlandı.Kaplıca Sahasını çimlendirmede hibrid Tifway çimi kullanılacak.
Yorum Ekle
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.