banner913
banner932
banner1012

Kaplıca Karadeniz 61’de Hüsametin Genç dönemi

banner1020

BTM 1 Ligin yeni takımı Kaplıca Karadeniz 61’de Metin Genç’in başkanlıktan ayrılma kararından sonra gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula tek aday olarak giren Hüsamettin Genç başkan seçildi

banner974
Kaplıca Karadeniz 61’de Hüsametin Genç dönemi

banner971
İktisatbankası BTM Birinci Ligin yeni ekibi Kaplıca Karadeniz 61 Spor Kulübünde olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Metin Genç’in başkanlıktan ayrılma kararından sonra gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula tek aday olarak giren Hüsamettin Genç, üyelerin onayıyla kulübün yeni başkanı oldu.
Kaplıca Karadeniz 61 Spor Kulübünde, Hüsamettin Genç başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Hüsamettin Genç başkan, Cemal Sevin asbaşkan, İlhan Genç tahsildar – veznedar, Barış Baş genel sekreter, Tansu Yanmış, Fikri Sunal, basın ve sosyal işler sorumlusu, Mehmet Demir, Ümit Genç, Üner Genç spor faaliyetleri sorumluları, İlyas-Genç – Ömer Baş tesisler ve malzeme sorumluları, Ömer Genç – Ömer Sevin araştırma, geliştirme danışmanlık sorumluları.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.