banner913
banner932
banner1012

Kaplıca Karadeniz 61, Pınarbaşı’nı farklı geçti

banner1020

Kaplıca Karadeniz 61 takımı ilk devresi 2-1 tamamlanan mücadelede rakibi Pınarbaşı’nı 6-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı

banner974
Kaplıca Karadeniz 61, Pınarbaşı’nı farklı geçti

banner971
İktisatbank BTM 2. Lig 2. Tur karşılaşmalarından olan Kaplıca Karadeniz 61 – Pınarbaşı mücadelesinin galibi 6-1’lik skorla Kaplıca takımı oldu.
Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan ve orta hakemliğini İsmail Ercan’ın yaptığı karşılaşmaya iyi başlayan Kaplıca takımı Berkant’la 1-0 öne geçti. Pınarbaşı bu gole penaltıdan Adnan’la karşılık verirken, ilk devrenin son dakikasına bu kez Kalpıva takımı kazandığı penaltıyı kullanan Ekrem golü atarak skoru 2-1 yaptı.
İkinci devreye hızlı başlayan Kaplıca Karadeniz 61 takımı Ogün’le skoru 3-1 yaptı, daha sonra Ekrem, Ahmet Can ve yine Berkant’ın attığı golle sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla ayrılarak adını finale yazdırdı.
Kaplıca Karadeniz 61 takımının finaldeki rakibi SFC Boğaziçi oldu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.