banner913
banner932
banner1012

Kadıköy'de dev randevu

banner1020

Süper Lig'in 24. haftasındaki derbide Fenerbahçe, bugün sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek

banner974
Kadıköy'de dev randevu

banner971
Süper Lig'in 24'üncü haftası dev bir maça sahne olacak...
Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek derbi, bugün saat 18.00’da başlayacak. 
Son 9 maçın 8'ini kazanıp birinden beraberlikle ayrılan sarı lacivertliler, 48 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.
Erol Bulut ve öğrencileri, zorlu karşılaşmayı kazanarak rakibiyle arasındaki puan farkını 6'ya çıkarmak istiyor.Sarı lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Luiz Gustavo'nun durumu belirsizliğini koruyor.
Marcel Tisserand, Diego Perotti, İrfan Can Kahveci ve Dimitris Pelkas da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.
Evinde oynadığı 11 karşılaşmada 22 puan toplayan Fenerbahçe, son haftalarda performansını artırdı.
Ülker Stadı'ndaki son 5 maçta puan kaybı yaşamayan sarı lacivertliler, son 2 mücadelede de kalesini gole kapatmayı başardı.
Ceza sınırındaki Serdar Aziz ve Enner Valencia, sarı kart görmeleri halinde Fatih Karagümrük deplasmanında forma giyemeyecek.
Galatasaray ise derbiyi kazanarak rakibini yakalamak istiyor.
Son 4 lig maçını kazanan sarı kırmızılıların 45 puanı bulunuyor. Bu sezon 11 kez deplasmana giden Fatih Terim'in öğrencileri, 7 galibiyet, 4 de mağlubiyet yaşadı.
Sarı kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Feghouli ve henüz hazır olmayan Falcao’nun kadroda olması beklenmiyor. Karantina süreci devam eden Gedson Fernandes de derbide forma giyemeyecek.
Mustafa Muhammed ve Yedlin’in ise maça 11’de başlaması bekleniyor. Galatasaray'da Luyindama ve Belhanda ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşma golsüz berabere bitmişti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.