banner913
banner932
banner1012

Joker hazır

banner1020

Teknik direktör Mustafa Borataş’ın joker futbolcu olarak kullandığı Yunus Kalaycı’nın dizindeki şişlik inerken, futbolcu Yenicami maçına hazırlanan takımının son antrenmanına da katıldı

banner974
Joker hazır

banner971

K-PET Süper Lig ekiplerinden Düzkaya’nın başarılı futbolcusu Yunus Kalaycı iyileşerek antrenmanlara başladı.

4 gün boyunca fizyoterapisttedavisi gören Yunus Kalaycı, dizindeki şişliği indirirken, fizyoterapist Osman Vaiz’inönerisiyle iki gün düz koşu yaparken, Yenicami maçına hazırlanan takımının dün yapılan son antrenmanına katıldı.

Teknik direktör Mustafa Borataş’ın joker futbolcu olarak kullandığı Yunus Kalaycı, “Düzkaya’yı evim gibi görüyorum. Bana çok sıcak davranılan bu kulüp için son maçın son düdüğü çalana kadar elimden gelenin fazlasını yapacağım. Mustafa Borataş ve İlhan Kş hocalarımız takımı çok iyi motive ettiler.Yenicami maçına hazırız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.