banner913
banner932
banner1012

İskele Cenker’le lider

banner1020

Gençler Birliği, Yalova’yı da mağlup ederek puan kayıpsız yoluna devam ederken, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Cenker Yazar attığı 2 golle galibiyete büyük katkı koydu

banner974
İskele Cenker’le lider

banner971
AKSA Birinci Lig'in 3'üncü haftasında Gençler Birliği, Yalova’yı da mağlup ederek puan kayıpsız yoluna devam ederken, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Cenker Yazar attığı 2 golle Gençler Birliği’nin galibiyetine büyük katkı koydu.
İskele Cumhuriyet Stadında oynanan ve Hüseyin Özkan’ın yönettiği maç adeta gol düellosuna sahne oldu. Yalova ilk devrede 22’de Selçuk Dilik ile 1 – 0 öne geçmesine rağmen, Gençler Birliği 40’da Cenker Yazar ve 43’te Ahmet Kara’nın golleriyle ilk devreyi 2 – 1 öne tamamladı.
İkinci devrede maçın son bölümünde karşılıklı birer gol atıldı. İkinci devrenin büyük bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçerken skoru korumayı başaran Gençler Birliği, 79’da  Cenker Yazar’ın golüyle rahatladı 3 – 1 Maçtan kopmayan Yalova ise 81’de Selçuk Dilik ile gol bulurken, bu gol puan getirmedi ve maç 3 – 2 sona erdi.
Gençler Birliği 9 puana ulaşıp liderliğe yükselirken, ligdeki ilk mağlubiyetini alan Yalova 4 puanda kaldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.