banner913
banner932
banner1012

" İnşallah organizasyon olur"

banner1020

CONIFA Sportsbet.ioEuropean Football Cup 2021 organizasyon direktörü Orçun Kamalı, “İnşallah pandemi engeli olmaz ve organizasyon olur. Biz de pandemiden dolayı rahatlarsak, o zaman Fransa’ya niçin gidilmesin?” açıklamasını yaptı

banner974
" İnşallah organizasyon olur"

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Sekreteri ve CONIFA Sportsbet.ioEuropean Football Cup 2021 organizasyon direktörü, CONIFA yönetim kurulu üyesi Orçun Kamalı,Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun da üyesi olduğu CONIFA’nın 12 takımın katılımıyla düzenleyeceği CONIFA Sportsbet.io European Football Cup 2021 şampiyonası ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Fransa'nın Nice kentinde 9-19 Haziran tarihleri arasında düzenlenecekCONIFA Sportsbet.io Avrupa Futbol Kupası 2021 ile ilgili konuşan Orçun Kamalı şunları söyledi:
“İnşallah pandemiengeli olmaz ve organizasyon olur. Biz de pandemiden dolayı rahatlarsak, o zaman Fransa’ya niçin gidilmesin? Biz CONIFA Sportsbet.ioEuropean Football Cup 2021 olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.