banner913
banner932
banner1012

İmza canavarı Halk Evi

banner1020

banner974
İmza canavarı Halk Evi

banner971

Birinci Ligde sezona şampiyonluk parolası ile girecek olan Girne Halk Evi transferde imzaları attırmaya devam ediyor.

Veli Esendağlı başkanlığında yeniden Süper Lige dönme arzusunda olan kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta 7 futbolcuya imza attırarak gövde gösterisi yapmıştı. Girne ekibi dün de 3 oyuncuya daha resmi imzaları attırırken, toplam transfer sayısını 10'a çıkarttı.

Girne Halk Evi, daha önceden anlaşmaya vararak Ozanköy'den bonservisli aldığı kaleci Feyyaz Gül ve TC kontenjanından stoper Mustafa Çiçekli ile Doğan Türk Birliği'nden kiraladığı kanat oyuncusu Cemal Yaşinses'in transferlerini dün resmileştirdi.

Kıbrıs Türk Futbol Federaysonu'nda dün gerçekleşen törende 3 oyuncu formaları giyerek yönetici Burak Baçdar'ın huzurunda kendilerini Halk Evi futbolcusu yapan imzaları attılar.

Girne Halk Evi daha önce Muhammed Ali Uçar, Bekir Yıldız, Mahmut Erkan, Tunahan Şencan, Ulaş Candanal, Alpay Eminoğlu ve kaleci Athos Chrysostomou’ya imza attırmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.