banner913
banner932
banner1012

Hulusioğlu, Süper Lig hedefi ile devam dedi

banner1020

İncirli’de kulübe tarihinin en başarılı dönemini yaşatan başkan Derviş Hulusioğlu, oy birliği ile dördüncü kez başkanlığa seçilirken, hedeflerinin Süper Lige yükselmek olduğunu söyledi

banner974
Hulusioğlu, Süper Lig hedefi ile devam dedi

banner971

Tarihinde ilk kez K-PET Birinci Ligde mücadele edecek olan İncirli’de kulübe tarihinin en başarılı dönemini yaşatan başkan Derviş Hulusioğlu, yapılan genel kurulda, oy birliği ile dördüncü kez başkanlığa seçildi.

Derviş Hulusioğlu oy birliği ile başkanlığa seçilmesinin ardından şu açıklamayı yaptı:

“Olağan genel kurulumuzda 4. kez oy birliği ile başkan seçildim. Bu zor ama anlamlı, güzel görevde, gençlerin özellikle sorumluluk alarak yönetimde yer almaları beni mutlu etti. Hepsini tekrardan kutlar tüm yönetici arkadaşlarıma da başarılar dilerim.

Bugüne kadar koyduğumuz hedeflere ulaşırken, bizimle birlikte olan kulübümüze maddi manevi desteği olan herkese teşekkür ederim. Yapacaklarımız henüz bitmedi. Hedefimiz Süper Lige yükselmektir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.