banner913
banner932
banner1012

Hulusioğlu: Spor Dairemizden söz aldık

banner1020

Derviş Hulusioğlu, “Kulübümüzün kendi çabalarıyla çim yaptığı saha zeminimiz futbol oynanacak seviyeye geldi. Spor Dairemizin yapacağı yardımlarla maçlarımızı sahamızda oynayacağımızın sözünü aldık.” açıklamasını yaptı

banner974
Hulusioğlu: Spor Dairemizden söz aldık

banner971
Tarihinde ilk kez mücadele edeceği Birinci Ligde kendi sahasını kullanmayı hedefleyen İncirli’de Derviş Hulusioğlu yönetiminin imece usulü ile çimlendirdiği sahası yemyeşil olurken zemin yaklaşık 1 ay sonra maç oynanacak duruma gelecek.
İncirli’nin başarılı kulüp başkanı Derviş Hulusioğlu, Spor Dairesi müdürü ve Kulüpler Birliği başkanının sahaya yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu. Derviş Hulusioğlu’nun açıklaması şöyle:
“Spor Dairesi müdürü Fuat Tek ve Kulüpler Birliği başkanı Aytaç Karavezirler, sahamıza yaptıkları ziyarette sahamızın durumunu gördü.
Kulübümüzün kendi çabalarıyla yaptığı ve hemen hemen oynanacak seviyeye gelen zeminle ilgili Spor Dairemizin imkânları çerçevesinde yapacağı yardımlarla maçlarımızı sahamızda oynayacağımızın sözünü aldık.Kendilerine şimdiden teşekkür ederiz. Belediyemizin de katkılarıyla maçlarımızı sahamızda oynayacağız.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.