banner913
banner932
banner1012

"Hedefe ulaşmak için ilk adımı atacağız"

banner1020

Süper Lig hedefiyle başlayacağı yeni sezonun ilk maçında Görneç’i, Esat Erdoğmuş Stadı’nda konuk edecek olan Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş, taraftarları tribünlere davet ederken, sezona galibiyetle başlayıp, hedefe ulaşmak için ilk adımı atacaklarını söyledi

banner974
"Hedefe ulaşmak için ilk adımı atacağız"

banner971

K-PET Birinci Lig’in iddialı ekibi Hamitköy, Süper Lig hedefiyle başlayacağı yeni sezonun ilk maçında Görneç’i, Esat Erdoğmuş Stadı’nda konuk edecek.

Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş sezonun ilk maçı ve geneli ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Hamitköy olarak yeni sezona Süper Lig’e yükselme hedefiyle başlayacağız. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için de gerekli transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Antrenörümüz Ahmet Sakallı ve yardımcılarıyla birlikte takımımız uzun süredir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarımızın meyvesini de sezon içerisinde alacağımıza inanıyorum. Hamitköy’ün her zaman itici gücü olan taraftarlarımızın da vereceği destekle hedefimize daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum. Görneç karşılaşmasından itibaren taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Görneç karşısında futbolcularımız bize 3 puan hediye edeceklerdir. Alacağımız galibiyetin mutluluğunu taraftarlarımızla paylaşacağız.

Yeni sezonun, federasyonumuza, hakemlerimize ve kulüplerimize hayırlı olmasını diler; sakatlıksız, centilmence geçen bir futbol şöleni dilerim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.