banner913
banner932
banner1012

Hatay, Aslan'ı avladı

banner1020

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla son 5 haftada 11 puan kaybeden sarı-kırmızılılar, zirve yarışında ağır yara aldı. 3 puanı hanesine yazan Hatayspor, maçı 10 kişi tamamladı.

banner974
Hatay, Aslan'ı avladı

banner971

Antakya Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Atakaş Hatayspor güldü. Bordo-beyazlılara galibiyeti getiren goller 22 ve 72'de Mame Diouf ile 29'da Ruben Ribeiro'dan geldi.

Kritik karşılaşmada Hatayspor, 22. dakikada Mame Diouf'un attığı golle Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Ruben Ribeiro, 29. dakikada Hatayspor adına farkı ikiye çıkardı.

Mücadelenin ilk yarısı Hatayspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

72. dakikada Mame Diouf bir kez daha sahneye çıktı ve Hatayspor skoru 3-0'a getirdi.

Hatayspor 10 kişi kaldı

Bordo-beyazlılarda 79. dakikada Strahil Popov kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı.

Karşılaşmada kalan sürede başka gol olmadı ve Atakaş Hatayspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de iyi bir performans sergileyen Hatayspor puanını 49'a çıkardı. Zirve yarşında büyük yara alan Galatasaray ise 61 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, son 5 haftada 11 puan kaybetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.