banner913
banner932
banner1012

Hasan Besim’e 1,5 yıl hak mahrumiyeti

banner1020

Lisans veya uygunluk belgeleri üzerinde değişiklik veya sahtecilik yaptığı tespit edilen ve Disiplin Kurulu’na sevk edilen B.Bağcıl Başkanı Hasan Besim’e 1,5 yıl hak mahrumiyeti cezası verildi

banner974
Hasan Besim’e 1,5 yıl hak mahrumiyeti

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu Av. Gizem Bahri Soydan başkanlığında bir araya gelerek, Disiplin Kurulu’na sevk edilen B.BağcılBaşkanı Hasan Besim hakkında kararını açıkladı.
Disiplin Kurulu tarafından alınan karar şöyle:
24/2022 sayı ve 04/05/2022 tarihli sevk kararı ile 2427 lisans numaralı Bostancı Bağcıl SK Kulüp yöneticisi Hasan Besim, Federasyonu veya ilgilileri yanıltmaya yönelik eylemleri nedeniyle Disiplin Talimatının 48. Maddesi uyarınca Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir. Bostancı Bağcıl SK yöneticisi 06/05/2022 tarihinde Kurulumuza yazılı savunma sunmuştur. KTFF Disiplin Talimatı md. 48 sahtecilik ve yanıltmayı düzenlemekte olup md 48/1 (B) lisans veya uygunluk belgeleri üzerinde değişiklik veya sahtecilik yapan ya da bu nitelikleri belgeler kullanmak veya kullandırmak sureti ile KTFF’yi veya ilgilileri yanılmaya çalışan Kulüp Yöneticilerine bir yıldan 3 yıla kadar hak mahrumiyeti cezai öngörülmektedir. Olayın vahameti dikkate alındığında ilgili kulüp yöneticisine veya kulübe ceza verilmemesi mümkün değildir. Kulübe alt lige düşme cezası verildiği de dikkate alındıktan sonra verilebilecek en uygun cezanın Bostancı Bağcıl SK kulüp yöneticisi Hasan Besim’e DT 48/1 (B) uyarınca 1 (Bir) yıl 6 (Ay)’lık hak mahrumiyeti cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.