banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’ün yıldız çocuğu: Altan

banner1020

Hamitköy alt yapısından yetiştirdiği gençleri A Takıma monte ederken, bu futbolcular arasında yer alan Altan Çocuk, sergilediği performansla dikkat çekmeye başladı

banner974
Hamitköy’ün yıldız çocuğu: Altan

banner971
Hamitköy takımı alt yapısından yetiştirdiği gençleri A Takıma monte etmeye başlarken, bu futbolcular arasında yer alan Altan Çocuk, sergilediği performansla dikkat çekmeye başladı.
Futbol sezonunun iptal edildiği dönemde Altan Çocuk, yaklaşık 2 ay antrenman yapan Hamitköy’dekendisini geliştirme şansı buldu. Özellikle dostluk maçlarında bulduğu şansı iyi değerlendiren Altan Çocuk, sol kanatta yaptığı asistler ve ortalarıyla, beğeni topladı.
Sol kanat başta olmak üzere savunma ve hücumdakanatlarda başarıyla oynayan 19 yaşındaki Altan Çocuk, yeni sezonda Hamitköy’ün en önemli kozlarından olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.