banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’den “Evde kal” duyarlılığı

banner1020

Hamitköy Spor Kulübü resmi facebook sayfasından, her gün “Evde kal” çağrısında bulunurken, facebook sayfasının kapak fotoğrafını, “Kendin için, Sevdiklerin için Evde kal” yazılı Esat Erdoğmuş Stadının fotoğrafı olarak güncelledi

banner974
Hamitköy’den “Evde kal” duyarlılığı

banner971

K-PET Süper Lig ekiplerinden Hamitköy Spor Kulübünün resmi facebook sayfasından, korona virüs (COVID-19) tehlikesine karşı her gün “Evde kal” çağrısında bulunuyor.

Hamitköy Spor Kulübü son olarak facebook sayfasının kapak fotoğrafını, “Kendin için, Sevdiklerin için Evde kal” yazılı Esat Erdoğmuş Stadının fotoğrafı olarak güncelledi.

Hamitköy Spor Kulübü facebook sayfasından geçtiğimiz gün de kulübün tüm seviyelerinde forma giyen futbolcularının “Evde kal” temalı videosu paylaşılmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.