banner913
banner932
banner1012

Hamitköy, Öksüzoğluları’nı aldı

banner1020

banner974
Hamitköy, Öksüzoğluları’nı aldı

banner971
AKSA Süper Ligde 2021 – 2022 Futbol Sezonunun hazırlıklarına aralıksız devam eden Hamitköy, kadrosunu güçlendirmek için transferlerine devam ediyor.
Hamitköy daha önce de kırmızı siyahlı formayı giymiş olan İbrahim Öksüzoğluları’nı transfer etti. Gönyeli’den ayrılma kararı aldıktan sonra birçok takımdan transfer teklifi alan İbrahim Öksüzoğluları, tercihini Hamitköy’den yana kullanırken, Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş transfer için futbolcunun bonservisini aldı.
İbrahim Öksüzoğluları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunda resmi imzayı attı. İmza töreninde Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı da yer aldı.
Bu arada kulübe gelir getirici faaliyetlerine devam eden Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu 2 Eylül Perşembe akşamı kulüp lokalinde dayanışma gecesi düzenleyecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.