banner913
banner932
banner1012

Hamitköy Masterlerinden anlamlı organizasyon

banner1020

banner974
Hamitköy Masterlerinden anlamlı organizasyon

banner971
HamitköyMasterlerinin geleneksel olarak, kulübe hizmeti geçmiş kişiler anısına düzenlediği anı maçı bu yıl da gerçekleştiriliyor.
Hamitköy Masterler Derneği başkanı Mustafa Şeytan’ın organize ettiği ve Evren Mannaş başkanlığındaki Hamitköy Spor Kulübü yönetiminin de destek verdiği Merhumlar Anı Maçı 18 Eylül Perşembe akşamı saat 20:00’de Göçmenköy Stadında oynanacak. HamitköyMasterler ile Lapta Masterleri arasında oynanacak olan maçı, Alper Aligüllü yönetecek.
Merhumlar Anı Maçı ile kulübün Fahri Esat Erdoğmuş, Ahmet Beysoydan, Raif Mesda, Tegi Kalfa, İsmet Latifoğlu, Mustafa Hacımusa, Kemal Nalbant, Asaf Cemal, Özgün Özzeki, Yusuf Çoban, Yusuf Çocuk, Adnan Bostancı, Rasim Okşaner, Erol Buba ve Mustafa Sakallı (Hoca) anılacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.