banner913
banner932
banner1012

Hamitköy ile Oladele'nin yolları ayrıldı

banner1020

banner974
Hamitköy ile Oladele'nin yolları ayrıldı

banner971

K-Pet Süper Lig ekibi Hamitköy'de ikinci devre hazırlıkları sürerken, teknik heyet de takımın kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Çetinkaya ile dün oynanan ve 2-1 kazanılan hazırlık maçında Daniel, Kone ve Camara, teknik adam Ahmet Sakallı ve ekibinden geçer not aldılar.

Yaklaşık 1 haftadır takımla antrenmanlara çıkan stoper Daniel'in beğenilen performansı sonrasında sezonun ilk devresinde stoper oynayan Oladele Oshebe ile yolların ayrılması kararlaştırdı.

Antrenör Ahmet Sakallı, Çetinkaya maçından sonra Oladele Oshebe'ye kendisi ile yola devam etmeyecekleri kararını iletti. Böylelikle daha önce Ebuka ve Peter ile de yollarını ayırmış olan Hamitköy, ikinci devreye 3 yeni yabancı futbolcuyla girecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.