banner913
banner932
banner1012

Hamitköy Futbol Akademisinde bireysel çalışılıyor

banner1020

Hamitköy Futbol Akademisi koordinatörü Fırat Deniz ise akademi bünyesindeki teknik adamlarla birlikte pandemi sürecini göz önünde bulundurarak, bireysel çalışmalara ağırlık veriyor

banner974
Hamitköy Futbol Akademisinde bireysel çalışılıyor

banner971
Hamitköy Futbol Akademisinde antrenmanlar, Hamitköy Futbol Akademisi koordinatörü Fırat Deniz’in sorumluluğunda sürüyor. Esat Erdoğmuş Stadında yapılan antrenmanlara ilgi yüksek olurken, Hamitköy Futbol Akademisine katılımlar da artıyor.
Hamitköy Futbol Akademisi koordinatörü Fırat Deniz ise akademi bünyesindeki teknik adamlarla birlikte pandemi sürecini göz önünde bulundurarak, bireysel çalışmalara ağırlık veriyor.
Kurulan birçok istasyonda tek başına çalışan Hamitköy Futbol Akademisi öğrencileri, bireysel çalışma metodları ile gelişimlerini sürdürme şansı elde ediyorlar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.