banner913
banner932
banner1012

Hamitköy'e Lapta'dan kupa darbesi

banner1020

Aksa 1. Lig ekibi Lapta konuk olduğu Süper Lig ekibi Hamitköy'ü maçın son anlarında bulduğu iki golle 2-0 mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı

banner974
Hamitköy'e Lapta'dan kupa darbesi

banner971
Yer: Esat Erdoğmuş Stadı
Hakemler: Zekai Töre, Özal Çağlayan, Yusuf Atlar
Hamitköy: Tolga, Mert, Orhan, Kemal, Faye, Mustafa, Altan, Mehmet, Osman, İbrahim, Ardahan
Lapta: Okyanus, Sezer, Göksel, Necip, Süleyman, Tarkan, Enes, Mustafa, Selçuk, İsmail, Orhan, Ahmet
Goller: 90.Dk (P)Enes, 90+2.Dk Enes(Lapta)


Northerland Kıbrıs Kupası ilk tur maçında Hamitköy, Lapta’yı Esat Erdoğmuş Stadında konuk etti.
İki takımın mücadelesinde Hamitköy’üdeplasmanda 2 – 0 mağlup eden Lapta bir üst tura yükselen takım oldu.Karşılaşmanın ilk devresinde Lapta daha etkili olan taraftı. 1 topu direkten dönen Lapta golü bulamayınca devre 0 – 0 sona erdi.
Lapta ikinci devrede de Hamitköy’e organize olma fırsatı vermezken, pozisyonlar bulan taraftı. 1 topu yine direkten dönen Lapta 90. Dakikada Enes Kubat’ın penaltıdan attığı golle 1 – 0 öne geçti. Maçın uzatma anlarında yaklaşık 30 metreden harika bir gole imza atan Enes Kubat maçın skorunu 0 – 2 yaparak takımını tura taşıdı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.