banner913
banner932
banner1012

Hamitköy alt yapıya önem vermeyi sürdürüyor

banner1020

Hamitköy’ün alt yapıya verdiği önem sürerken, 15 yaşındaki Batuhan Serbülent Eker, A Takım ile ilk 11’de sahaya çıktı

banner974
Hamitköy alt yapıya önem vermeyi sürdürüyor

banner971
Hamitköy, 2018 – 2019 sezonunda çoğunluğu kendi alt yapısından yetiştirdiği futbolcularla K-PET Birinci Ligden, K-PET Süper Lige yükselmiş, 2019 – 2020 sezonunda ise yine aynı kadro yapısıyla K-PET Süper Ligde kalıcı olmayı başardı.
Evren Mannaş başkanlığındaki Hamitköyyönetiminin, alt yapıya verdiğiönem sürerken, teknik heyet de genç futbolculara güvenerek onları maçlarda oynatıyor. Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, Hamitköy’ünplayout ikinci maçında Binatlı ile oynadığı maçta 15 yaşındaki Batuhan SerbülentEker’i, ilk 11’de oynattı.
Hamitköy U15 Takımının kalesini koruyan Batuhan, devre arasından itibaren A Takımla antrenmanlara çıkarken, güçlü fiziği, refleksleri ve kalesinde verdiği güvenle iyi bir kaleci olacağının sinyallerini veriyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.