banner913
banner932
banner1012

Hakemler bireysel çalışıyor

banner1020

Performanslarını korumak isteyen, antrenman sorumlularının hazırladıkları çalışma programlarına göre hakemler de bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyorlar

banner974
Hakemler bireysel çalışıyor

banner971

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen korona virüs tehlikesi nedeniyle ülkemizde de tüm spor faaliyetleri gibi futbol da dururken, performanslarını korumak isteyen hakemler de bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun ligleri durdurma kararına destek veren futbol camiası liglerin başlama tarihinin belirsizliğini korumasına rağmen günlük olarak antrenmanlarını yapıyorlar.

Merkez Hakem Kurulunun ve antrenman sorumlusu Mehmet Malek ile ekibinin hakemlere yönelik hazırladıkları çalışma programlarına göre hakemler, tek tek çalışırlarken, doğada düz koşu yaparak, kimsenin sağlığını riske atmadan çalışıyorlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.