banner913
banner932
banner1012

Hakan Törehan’a 100 gün hak mahrumiyeti

banner1020

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü başkanı Hakan Törehan Futbol Federasyonu’na yönelik karalayıcı açıklamaları nedeniyle KTFF Disiplin Kurulu tarafından 100 gün hak mahrumiyeti cezasıyla cezalandırıldı

banner974
Hakan Törehan’a 100 gün hak mahrumiyeti

banner971
KTFF Disiplin Kurulu, Miracle Değirmenlik Başkanı Hakan Törehan'ın KTFF hakkında basına yaptığı açıklamalarına 100 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Disiplin Kurulu'nun aldığı kararlar şöyle:
Miracle Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Törehan’ın 06/01/2023 ve 07/01/2023 tarihinde basın ve yayın organlarında yapmış olduğu açıklamaları nedeni ile DS-11/2022-2023 sevk numarası ile Kurulumuza sevk edilmiştir.
Kurulumuz konu ile ilgili olarak yapmış olduğu incelemede, Miracle Değirmenlik Spor Kulübü başkanı Hakan Törehan, 06/01/2023 tarihinde Kıbrıs Gerçek.com isimli basın ve yayın organı ve/veya sanal ortamdaki basın ve yayın organı ve/veya sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile KTFF’nin Burak Koçar transferini iptal etmesi üzerine, “Bu bir Futbol mafyasıdır ve biz bu mafyanın içerisinde olmak istemiyoruz.”  “Bunların yapmaya çalıştığı ayrıca siyasi bir oyundur ve biz bu oyunları da ortaya çıkaracağız.” Şeklindeki açıklamaları, Keza; 07/01/2023 tarihinde yine Kıbrıs Gerçek.com isimli basın ve yayın organı ve/veya sanal ortamdaki basın ve yayın organı ve/veya sosyal paylaşım sisteminde, “KTFF’nin diktatörlükle yönetilen bir mafya olduğunu yineleyerek “Biz sizin gibi gençlere zarar verecek vicdana sahip değiliz, yapılan diktatörlüğün göstergesidir,  “Hasan Sertoğlu’nun yaptığı açıklamaların dozajı kendi diktatörlüğünü, kendi umursamazlığını gösterir,” “Şu dediği de doğrudur, biz Değirmenlik Spor Kulübü olarak mahkemeye gidemeyiz. Çünkü ilgili tüzüğünde yargı yolunu dahi kapatan bir tüzükle yönetmeye çalışıyorlar kulüpleri. Bu da tam olarak diktatörlüğün göstergesidir.” şeklindeki tüm açıklama ve/veya söylemlerini ve/veya basın ve yayın organı ve/veya sanal ortamdaki basın ve yayın organı ve/veya sosyal paylaşım sitesindeki açıklamalarını tespit edip tezekkür ettik.
Miracle Değirmenlik Spor Kulübü başkanı Hakan Törehan’ın, işlemiş olduğu disiplin suçu, sportmenliğe, spor ahlakına veya fair play anlayışına aykırı olup, işbu açıklamaları İle KTFF’nin saygınlığını zedeleyen, futbolun değerini düşüren, sporda şiddet veya düzensizliği teşvik eden, federasyon yöneticilerini rencide edecek ya da bu kişilere husumet duyulmasına neden olabilecek açıklamalar olduğuna bulgu yaparız. Sonuç olarak, tüm yukarıda belirtmiş olduğumuz açıklama ve/veya söylemleri nedeni ile Miracle Değirmenlik SK başkanı Hakan Törehan’a, DT 37 (1)’in ihlalinden dolayı DT 37 (1) (b) uyarınca 100 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.