banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt’un asbest kabusu

banner1020

Binatlı ve Baf Ülkü Yurdu’nun maçlarını oynadıkları Üner Berkalp Stadının çim zemini ve temizliği imrendirirken çatının asbest olması sıkıntı yaratıyor

banner974
Güzelyurt’un asbest kabusu

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Güzelyurt kulüpleri, Binatlı ve Baf Ülkü Yurdu’nun maçlarını oynadıkları Üner Berkalp Stadının çim zemini ve temizliği imrendirirken çatının asbest olması sıkıntı yaratıyor.
Üner Berkalp Stadına futbolsuz dönemde de özenle bakılmasına rağmen çatının yıllardır göreve gelen hiçbir hükümet tarafından değiştirilmemesi tehlikenin sürmesine neden oluyor. Kansere neden olan asbestli çatının değiştirilmesinin Spor Dairesinde geçmişten bu yana görev yapan müdürler tarafından gündeme alınmaması Güzelyurtlu futbol severlerin tepkisine neden oluyor.
Güzelyurtlu futbol severler, Spor Dairesi’nin yeni müdürü Fuat Tek’in ise asbest çatıyı değiştirmesini bekliyorlar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.