banner913
banner932
banner1012

Güvercinlik’ten 8 takviye birden

banner1020

banner974
Güvercinlik’ten 8 takviye birden

banner971

Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Ligde 14 Mart’ta başlayacak yeni futbol sezonu öncesinde takımlar hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

3. Grupta mücadele edecek olan Güvercinlik hedeflerine ulaşmak için yapmış olduğu önemli transferler ile dikkat çekti. Güvercinlik mevcut oyuncu kadrosuna, Bostancı Bağcıl’dan Mustafa Salman’ı, Vadili’den Ali Gürtaç ve Süleyman Gürtaç ile İncirli’den kaleci İbrahim Kambur, Dörtyol’dan Hacı Kutay, Dağyolu’ndan Oktay Gök, Mağusa Türk Gücü’nden Halil Tilim, Türkiye’den ise Barkın Köse’yi kattı.   

8 yeni transferlerle güçlenen Güvercinlik’te öncelikli hedef gruptan çıkma olacak. Güvercinlik ligdeki ilk karşılaşmasına Yenişehir deplasmanında çıkacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.