banner913
banner932
banner1012

Güner Batmazoğlu anısına oynayacaklar

banner1020

banner974
Güner Batmazoğlu anısına oynayacaklar

banner971
Ülkemizde aktif olarak faaliyetlerini yürüten Batmazoğlu Spor Derneği’nin başkanı Kemal Batmazoğlu’nun annesi, merhume Güner Batmazoğlu anısına her yıl düzenlenen masterler futbol turnuvası, pandemi nedeniyle bu yıl özel bir statüde gerçekleşiyor.
Her yıl yurt dışından gelen takımların katılımı ile görkemli bir organizasyonla düzenlenen turnuva bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle özel bir karşılaşma şeklinde yapılacak. Batmazoğlu Futbol Masterleri takımının daveti ile KKTC Cumhuriyet Meclisi futbol takımı Güner Batmazoğlu anısına karşı karşıya gelecek. Güner Batmazoğlu Anı Karşılaşması Salı akşamı Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek.
KKTC Cumhuriyet Meclisi ile Batmazoğlu Futbol Masterleri arasındaki Güner Batmazoğlu Anı Futbol Maçı saat 18.00’da başlayacak ve karşılaşma öncesinde her iki takıma da anı ödülü verilecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.