banner913
banner932
banner1012

Gönyeli top başı yapıyor

banner1020

banner974
Gönyeli top başı yapıyor

banner971

Gönyeli Spor Kulübü 2021 – 2022 sezonu hazırlık dönemine Perşembe günü Gönyeli Stadında yapacağı antrenmanla başlayacak.
Uzun bir aradan sonra yeni sezon hazırlıklarına sahada başlayacak olan Gönyeli Spor Kulübü 2021 – 2022 sezonunda istikrarlı ve sürekli gelişen bir takım olma vizyonu gerçekleştirmeye çalışacak. Tüm teknik kadro ile birlikte yeni transfer oyuncuları ve özkaynaktan gelen yetenekli ve genç oyuncu gurubuyla gelecekte kalıcı değişim yaratmaya çalışacak olan Gönyeli yeni sezonun ilk çalışmasında gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.
Ağustos ayında kamp öncesinde genel hazırlığını tamamlamak isteyen Gönyeli A Takımı ile birlikte U20– U17 ve U15 takımları da sezon çalışmalarına başlayacak.
 
 

banner979

Etiketler; #Gönyeli
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.