banner913
banner932
banner1012

Gönendere’den korona mücadelesine önemli katkı

banner1020

Gönendere Spor Kulübü, Kızılay ile Serdarlı Belediyesinin bağış kampanyalarına katkı yaparak korona virüs mücadelesine önemli destekte bulundu

banner974
Gönendere’den korona mücadelesine önemli katkı

banner971

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle zor günler geçiren ülkemizde Diyalog TV, Kızılay ile ortak yaptığı bağış kampanyası düzenledi.

Bağış kampanyasına katkı koyan kuruluşlardan biri de Ertuğrul Dağlı’nın başkanlığını yaptığı BTM İkinci Lig kulüplerinden Gönendere Spor Kulübü oldu. Bu kampanyaya 1000 TL katkı yapan Gönendere Spor Kulübü, Serdarlı Belediyesinin başlattığı ihtiyaçlılara yardım kampanyasına da 1,500 TL katkı yaparak, korona virüsle mücadeleye toplamda 2,500 TL’lik katkıda bulunmuş oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.