banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy’ün, Süper Lig hasreti bitti

banner1020

Lider Göçmenköy, Doğancı deplasmanından 3 puanla dönerek 6 sezon aradan sonra K-PET Süper Lige yükselmeyi garantiledi. Son dakikada penaltıyı gole çeviremeyen Doğancı’nın direkten dönen topta ağlara giden topu gol olarak değer kazanmayınca, maç yaklaşık 9 dakika durdu. Bu duraklama sonrasında ise Göçmenköy gol buldu

banner974
Göçmenköy’ün, Süper Lig hasreti bitti

banner971

Yer: Doğancı Emek Stadı

Hakemler: Osman Küçük, Ferhat Tuna, Ali Karahan, İsfendiyar Açıksöz

Doğancı: Emre, Mahmut (Dk.65 Erencan), Azmi, Hasip, Hasan, Ersen, Arif, Hüseyin, Mehmet (Dk.56 Okan), İsmail (Dk.81 Batılay), Salih

Göçmenköy: Kemal, Çağdaş, Rifat, Cemal, Mevlüt (Dk.20 Salim), Mustafa Ayker, Mustafa Arnavut, Erin, Kadir (Dk.54 Buğra), Kemal Uçaner, Ahmet

Goller: Dk.42 Mahmut (Doğancı)  - Dk.20 ve Dk.90 Burak, Dk.80 Salim (Göçmenköy)

K-PET Birinci Ligde 28. hafta maçları sonunda lider Göçmenköy, üçüncü sıradaki Ozanköy ile olan puan farkını 8’e çıkarıp, bitime 2 hafta kala K-PET Süper Lige yükselmeyi garantiledi. 2012 – 2013 sezonunda düştüğü K-PET Süper Lige, Nazım Aktunç’un teknik adamlığında geri dönen Göçmenköy, 29. hafta maçında Akova’yı mağlup etmesi halinde ise şampiyonluğunu da ilan edecek.

Son dakikada penaltıyı gole çeviremeyen Doğancı’nın direkten dönen topta ağlara giden topu gol olarak değer kazanmayınca, maç yaklaşık 9 dakika durdu. Bu duraklama sonrasında ise Göçmenköy gol buldu.

Konuk ekip karşılaşmanın 20. dakikasında Ahmet Burak ile öne geçerken ev sahibi ekip 42'de Mahmut'un golüyle eşitliği yakaladı ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda uzun süre eşitlik bozulmazken Göçmen 80'de Salim ve 90'da gol perdesini açan Ahmet Burak ile bulduğu iki golle mücadeleyi 3-1 kazandı.

İlk iki takımın direkt olarak Süper Lig'e yükseleceği 1. Lig'de bu sonuçla bitime iki hafta kala puanını 62 yapan Göçmenköy üçüncü sıradaki Ozanköy'e 8 puan fark yaparak matemetiksel olarak Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.