banner913
banner932
banner1012

GG’de Mashumba gitti, Mishali geliyor

banner1020

ChinaBazaar Gençlik Gücü, sezon başında transfer ettiği yabancı futbolcu CharltonMashumba’yı göndererek yerine geçtiğimiz sezonlarda Cihangir’in gol ayağı olan LungeloMishali’yi transfer etti

banner974
GG’de Mashumba gitti, Mishali geliyor

banner971
AKSA Süper Lig ekiplerinden ChinaBazaar Gençlik Gücü, yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını ülkemizin deneyimli golcülerinden LungeloMishali’den yana kullandı. Son olarak geçtiğimiz sezon Cihangir forması giyen Mishali, sezonun tamamlanmasının ardından takımdan ayrılmıştı. Gençlik Gücü ilk yarıda Zimbabweli golcü CharltonMashumba’yı kadrosunda bulundururken, oyuncu görev aldığı maçlarda 5’i penaltıdan olmak üzere 8 gol kaydetmişti.
Ülkemizde daha önce Cihangir adına 39 lig maçına çıkan Güney Afrikalı golcü Mishali ise bu maçlarda 39 gol kaydederken, üç Kıbrıs Kupası maçında da 5 gol sevinci yaşadı.
Ligin ilk yarısını 10 puanla 14. sırada tamamlayan Gençlik Gücü’ne Mishali’nin ilerleyen günlerde dahil olması bekleniyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.